Ο λόγος που έφτιαξα αυτό το site:

 

Σε κάποια περίοδο της ζωής μου – δύσκολη περίοδο – βρέθηκα στο κρεβάτι του πόνου για αρκετά χρόνια και η μόνη μου διέξοδο από τους πόνους και την μοναξιά ήταν τα βιβλία και αργότερα και το να παίζω pc games. Διάβασα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αγοράζω βιβλία – ήταν όλα ακριβά για ένα μισθό- στην βιβλιοθήκη δεν βρήκα βιβλία νέα-μεγάλη ποικιλία- με θέματα αυτό-βελτιώσεις.

 

Κάποια μέρα είδα στην εκπομπή της ΟΠΡΑΣ το βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ και το αγόρασα, γράφτηκα στο site του και εκεί έμαθα πως μπορούσα δωρεάν να κατεβάσω χιλιάδες βιβλία από το ίντερνετ αλλά όλα στα αγγλικά. Δόξα Τον Θεό ξέρω αγγλικά, τα μετέφρασα για τον σύζυγο μου για να μπορεί να καταλάβει και αυτός πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το πώς σκεφτόμαστε για να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο.

Κάνοντας πράξει τα όσα έγραφαν η ζωή μας άλλαξε, και ολοένα αλλάζει πάντα προς το καλύτερο, μου τα ζήτησαν φίλοι και τους τα έδωσα, είδα πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μου τα ζητούσαν και αποφάσισα να φτιάξω αυτό εδώ τον χώρο για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά όσοι τα έχουν ανάγκη!!!

 

Τα μεταφράζω επειδή δεν έχουν όλοι την ευλογία να μπορούν να ξέρουν αγγλικά και να μπορούν να τα διαβάζουν. Επενδύω πολύ από τον ελεύθερο μου χρόνο σε αυτό και ελπίζω να το εκτιμήσετε. Δεν αλλάζω τα όσα γράφουν , προσπαθώ να τα μεταφράζω όσο πιο καλύτερα γίνετε, αλλάζω το πόσες σελίδες είναι και τα μετατρέπω σε έγγραφα του  word για να μην σας είναι μεγάλο το κόστος εκτύπωσης. Ένα βιβλίο με 200 σελίδες μπορεί να γίνει 40 σελίδες αν κάνω διαμόρφωση σελίδας. Αν δεν σας αρέσει αλλάξτε το. Πολλά από τα βιβλία μπορείς και να τα πουλήσεις.

 

Δεν πιστεύω πως κάνω κάτι κακό , αν δείτε κάποιο από αυτά στην αγορά πείτε το μου να το βγάλω, εάν δείτε γενικώς άλλα τέτοια βιβλία γράψτε μου για αυτά και την τιμή για να μπορούν και άλλοι να τα μάθουν και να τα αγοράσουν!! Υπάρχουν τόσα site που δίνουν κωδικούς και παιχνίδια που τα έχουν σπάσει τους κωδικούς τους και τα κατεβάζεις δωρεάν  ή τα αγοράζεις φτηνότερα και όλοι τα χρησιμοποιούν. Δεν νομίζω πως κλέβω από κάποιον , δωρεάν τα πήρα και δωρεάν τα δίνω.

Πείτε την γνώμη σας και αν αξίζει όλη μου αυτή η προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ κα ελπίζω να μην σας κούρασα.  

 

     

έχω και άλλo site  : 


www.freebooksingreek.synthasite.com            


 

 

Μου ζητήσατε να βάλω κα άλλα είδη βιβλίων και εκτιμώ την άποψη σας , το πρόβλημα είναι πως κάποια θέματα που ζητήσατε είναι πολύ   επιστημονικά για να μπορέσω να τα μεταφράσω.

Λογοτεχνία δεν έχω βάλει αν και στα αγγλικά υπάρχουν χιλιάδες βιβλία.

Και επειδή τώρα πια εργάζομαι κανονικό 8 δεν μπορώ προς το παρών να μεταφράζω με τις ώρες όπως πριν και έτσι ζητώ συγνώμη αν δεν βλέπετε νέα μεταφρασμένα βιβλία. Θα αργώ περισσότερο να τελειώνω κάποιο.

 

Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω που μπαίνετε στον κόπο να μου γράφετε το εκτιμώ ιδιαιτέρα